top of page

Werk

Je krijgt op je werk voor jouw gevoel ineens slechte beoordelingen. Daar word je onzeker van, je komt straks toch niet op straat te staan? Je hoort kritiek die je niet kunt plaatsen. Waar je voorheen overwegend positieve feedback kreeg en je harde werken werd erkend, dreigt nu ontslag. Daar kun je letterlijk ziek van worden en zelfs thuis door komen te zitten. Je wilt dit aanvechten, want je voelt je miskend en tekortgedaan.

 

Je omgeving heeft er ook last van, maar kan weinig doen om je te helpen. Je maakt je zorgen om het financiële stuk en over de toekomst. Hoe moet het straks verder zonder werk, structuur en zekerheid?

 

In een onzekere situatie zoals deze kan een mediator uitkomst bieden. Een MfN-registermediator helpt je om tot een goede oplossing te komen. Mediation creëert een veilige sfeer, in tegenstelling tot een rechtszaak waar alle informatie op straat zou komen te liggen. In vertrouwelijke gesprekken kun je vertellen wat je dwars zit. Er is ruimte om je frustratie en wanhoop te uiten. En er ontstaat zicht op een oplossing. Een mediator helpt je om er samen weer uit te komen.

bottom of page