top of page

Kennismaking

Naast de algemene opleiding tot MfN- registermediator heeft Debbie ook de accreditatie familiemediator en de specialisatie arbeidsmediator gevolgd. Deze mediation opleidingen heeft zij gevolgd bij de Academie voor Mediationopleidingen.

Naast de mediation opleidingen heeft Debbie een intensieve coachingsopleiding gevolgd bij BGL & Partners te Utrecht.

En daarnaast heeft zij diverse workshops en trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en bewustzijn. Tevens is Debbie als vrijwilligster betrokken bij Buurtbemiddeling Sterker, Nijmegen en omgeving.

 

Deze opleidingen én haar ruime levenservaring hebben haar inzicht in de dynamiek tussen mensen in een conflict verdiept, waardoor ze haar eigen unieke mediationmethode heeft ontwikkeld.

Debbie’s methode van mediation begeeft zich op het snijvlak van mediation en coaching. Haar methode gaat nog een stap verder dan de reguliere mediation met als doel het creëren van meer zelfbewustzijn en persoonlijke vaardigheden. Hierdoor komen partijen sterker uit een conflict.

Debbie wordt ervaren als een goede luisteraar met een sterk empathisch vermogen. Met haar gestructureerde en resultaatgerichte werkwijze, gecombineerd met haar enthousiasme, zet zij zich in voor uw maximaal haalbare resultaat.

 

Interesse in een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom!

Debbie2.jpg

Debbie Rasing

Het gezicht achter Consensus Mediation & Coaching is Debbie Rasing.

 

Na het begeleiden van diverse mensen als coach en vertrouwenspersoon bij (echt)scheidingen, conflicten in de werk gerelateerde sfeer én persoonlijke ontwikkeling heeft zij zich verder bekwaamt en is zij zich toe gaan leggen op mediaton.

Mediation federatie Nederland (MfN)

Het MfN-register is het enige onafhankelijke en erkende non-profit kwaliteitsregister voor mediators in Nederland. Erkend door de Raad van de Rechtspraak en de Raad voor

Rechtsbijstand. En dat is niet zonder reden.

MfN-registermediators handelen in conflictsituaties met beheersing en borging van een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Het register van de MfN wordt beheerd door een aparte onafhankelijke kwaliteitsstichting: de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). Het MfN-register heeft als ultiem doel de kwaliteit van mediations en mediators in Nederland te bevorderen en te waarborgen.

MfNRegistermediator.png
bottom of page